Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, подобно на Николай Събев, написа

...
Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, подобно на Николай Събев, написа
Коментари Харесай

Бившият депутат от ПП Иван Христанов: Отказах да участвам в заговор за свалянето на ръководството на партията

Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов, сходно на Николай Събев, написа мистериозен статус във фейсбук, в който ясно си проличава, че има някакъв проблем в Политическа партия.

" Преди 2 месеца се отдръпнах от Продължаваме Промяната. Ясно заявих за какво - тона на нападателна борба блокира опцията на страната да работи. Това не е укор към Политическа партия, а държание на всички политически сили.

Имаше и друга причина - отхвърлих изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на Продължаваме Промяната.

Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим.

Думите на Ник би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите ", написа Христанов във фейсбук страницата си.

Иван Христанов напусна Политическа партия малко преди началото на предизборната акция. Той бе главното лице по сагата " Капитан Андреево ", която съгласно мнозина бе една от главните аргументи за рухването на правителството на Кирил Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР